30 W LED kasvivalaisimellemme

30 w LED viljelylamppu ja kasvivalaisin

Pikkuveli meidän 60w LED kasvilampullemme pienemmässä mittakaavassa. Myös tämä lamppu on täysin äänetön ja jäähdyttää itsensä silikoni-geelillä vahvan alumiinikuoren kautta. Sen 30 wattia kuluttaa vähemmän energiaa, mutta on silti tehokas ja erinomainen kasveillesi ja viljelmillesi.
Toisin kuin muut LED kasvilamput, joissa usein on epämiellyttävä valo hallitsevalla punaisella värillä, voi tämän kasvivalon ongelmitta sijoittaa esimerkiksi olohuoneeseen tai avoimelle paikalle ilman, että se vaikuttaa häiritsevältä. Punaisen, sinisen ja vihreän aallonpituuksien valinta ennen kaikkea optimoi kasvien eri pigmentit, ja yhdistelmä on samalla perusta valkoiselle valolle, joka tuo esille kasvin kaikki värit.

Valaisukulman valinnan ansiosta valon eteneminen rajoittuu tietylle alueelle, jotta kasvit saavat mahdollisimman paljon valoa samalla kun hajavalon muodostuminen kasvien ulkopuolelle jää mahdollisimman vähäiseksi.

Gemman LED viljelylamppu 45 asteen kulmalla riittää noin 1 neliömetrin pinta-alalle ja kasvilamppu 90 asteen kulmalla riittää noin 3 neliömetrin pinta-alalle.
Kasvivalaisin toimitetaan 1,5 m johdolla ja pistokkeella, sekä kannattimilla, jotka tarjoavat vakaan kiinnityksen.

Valitse oikea valaistuskulma kasveille

On olemassa kaksi eri muunnosta LED kasvivalaisimista riippuen siitä, mihin aiot lamppua käyttää. Nämä kaksi eri kasvilamppua myydään 45 tai 90 asteen valaistuskulmalla, jolloin 45 asteinen on sopivampi pistevalaistukseen, kuten viljelylampuksi, ja 90 asteinen on sopivampi ylläpidettäväksi kasvivalaisimeksi, koska se kattaa suuremman alueen. Ainoa edellytys 90 asteen valon valitsemiseksi on, jos viljelet rajoitetussa tilassa, jossa kotelo päästää valoa heijastamaan. Tämä tarjoaa tällöin tasaisemman valon leviämisen koko kasvialueen ympärille.

Valaistus sisätiloissa tai kasvihuoneessa

on täysin mahdollista meidän 30 w viljelylampullamme, aivan kuten meidän 60 w valaisimellakin, koska myös tämä lamppu on IP65-luokitettu.

Tämä tuote on lopetettu

Punainen, Vihreä, Sininen
13, 12, 5 Watt
Käyttöaika
50 000 tuntia
Kulma
45 ° & 90 °
Kanta
-
Mitat
Valonheitin 30W: 225mm, 185mm, 159mm
Valonheitin 30W (90°): 225mm, 185mm, 159mm
Paino
4 kg
Takuu
2 vuotta
Käyttökustannus
5.83 Wh, 15 Wh, 18 kk
 
3.89 Wh, 15 Wh, 18 kk
Merkinnät
CE, RoHS, IP65