60 W LED kasvivalaisimellemme

LED kasvivalaisin 60w

Täysin äänetön ja erittäin tehokas!
Sen sijaan, että käyttäisimme tuuletinta jäähdyttämiseen, kuten muissa LED kasvivalaisimissa, tämä sisältää silikoni-geeliä, joka ohjaa lämmön pois tehokkaasti diodeista.

Sekä lämpölamput että LED:it, jotka on tarkoitettu samanlaisten lajien viljelyyn, antavat joko liikaa tai epämukavaa valoa, jotta ne voitaisiin sijoittaa esimerkiksi sisätiloihin tai olohuoneeseen.
Tämä ei ole mikään ongelma meidän 60 watin viljelylampullemme, sillä se voi helposti olla päällä siellä, missä usein oleskellaan ilman, että se tuntuu epämiellyttävältä silmille. Tästä voimme täysin kiittää valittuja aallonpituuksia ja valon tulokulmaa. Tämä kasvivalaisin sopii erinomaisesti sisälle ja sen kuori on myös hyväksytty ulkokäyttöön, jolloin sinä voit helposti tuoda lisävalaistusta kasvihuoneeseesi, jos esimerkiksi haluat pidentää kasvukautta.
Kasvivalaisimen mukana tulevat tukevat kannattimet vakaaseen ripustukseen, sekä valmiiksi koottu johto pistokkeella.
Riittää 1-2 neliömetrin pinta-alalle.

Viljelylamppu parhaaseen mahdolliseen kasvuun

tällä tehokkaalla kasvivalaisimella.
Kuten muut meidän lamppumme on myös tässä kasvivalaisimessa punainen, sininen ja vihreä valo edistämään kaikkia kasvien pigmenttejä samalla kun yhdistelmä korostaa kaikkia kasvien värejä.

Voit lukea lisää ja katsoa kuvia vertailutesteistä, joita olemme tehneet tällä kasvivalaisimella ja kasvatuslampulla UFO LED 90 w valikon osiosta Info. Paitsi että meidän kasvilamppumme 30 pienemmällä wattimäärällä antoi paremman tuloksen, se ei pidä ääntä kuten useat muut kasvivalaisimet. UFO LED lamppu ei ole poikkeus, koska siinä on useita tuulettimia, jotka toimivat tauotta jäähdyttääkseen valaisinta. UFO lampussa on myös kuten muissa LED kasvivalaisimissa epämiellyttävä valo sen suhteettoman värien jakelun vuoksi. Kasvien pitäminen meidän 60 watin kasvivalaisimella on puhdas ilo kun taas UFO kasvivalaisin on melko epämukava. Pääasiallisesti koska valo on erittäin työläs silmille, mutta myös siksi, että kaikista lampuista tulee punaista valoa eivätkä värit pääse esille kasveista. Tämä tekee hienoista kukista nauttimisen erittäin vaikeaksi, mutta vähintään yhtä vaikea on määritellä kasvien elintoimintoja.
Tavallisen LED kasvivalaisimen sijoittaminen esimerkiksi olohuoneeseen olisi aika työlästä, koska valon kulma on useimmiten 180 astetta, mikä tarkoittaa, että valo pistää silmään koko ajan. Jos valitset 60 watin kasvivalaisimen voit sitä vastoin kiinnittää sen korkealle, koska valon kulma on n. 30 astetta. Asettamalla kasvatuslamppumme 1½-2 metriä lattian yläpuolelle tarjoaa se hyvän valon levittäytymisen ja suuren pinta-alan, jossa kasveja voi pitää ja samalla kerätyn valon juuri sinne minne sen haluaa ja sitä tarvitaan.

Kasvihuone ja valaistus

Jos kasvatat kasvihuoneessa ja haluat pidentää vuotta niin pitkälle kuin mahdollista, on tämä juuri oikea valinta kasvivalaisimeksi, koska se on IP65 merkitty, mikä tarkoittaa, että se on hyväksytty ulkokäyttöön.

Valonheitin 60W (45°)
279 EUR

Punainen, Vihreä, Sininen
26, 24, 10 Watt
Käyttöaika
50 000 tuntia
off juuri nyt
45 Kulma & 90 Kulma
Kanta
-
Mitat
Valonheitin 60W (45°): 330mm, 230mm, 135mm
Valonheitin 60W (90°): 330mm, 230mm, 135mm
Paino
4 kg
Takuu
2 vuotta
Aseta energiankulutus
5.83 Wh, 15 Wh, 18 kk
 
3.89 Wh, 15 Wh, 18 kk
Merkinnät
CE, RoHS, IP65