E14 kasvivalaisin 5 W

E14 LED kohdevalaisin kasvilamppu

Sama malli kuin E27 6 w malli, mutta E14 kannalla. Koska ikkunalampuissa on usein E14 kanta, sopivat nämä erinomaisesti lisävalaistukseksi kodin kasveille ja ikkunalaudan kukille.

Kuten muut kasvilamppumme on myös tämä malli ilman tuuletinta ja siten äänetön.

Paras kasvivalaistus Gemmalla

Koska kasvilampuissamme kaikki aallonpituudet ovat optimoituja kasvien eri pigmenteille, takaamme parhaan mahdollisen kasvutuloksen LED:llä. Muut LED kasvilamppujen valmistajat käyttävät tavallisia sarjatuotettuja valodiodeja, jotka eivät ole aivan yhteensopivia. Tämän vuoksi heidän täytyy lisätä punaisen valon määrää suhteessa punaisen ja sinisen välillä, joka on 8:1. 8 kertaa enemmän punaista valoa kuin sinistä. Seurauksena siitä tulee erityisen työlästä silmille kestää, mutta myös erittäin vaikea valaistus työskentelyyn, koska ensisijassa vain punaiset värit heijastuvat.

Meidän kasvivalaisimissamme sen sijaan käytetään punaisen ja sinisen 1:1 suhdetta, mikä tuo valon paljon lähemmäksi valkoista kuin kilpailijamme.

Vihreää valoa kasveille

Olemme myös integroineet vihreää valoa lamppuihin. Tämä kahdesta syystä; vihreä valo avustaa ensisijaisesti antosyaanin kehityksessä, mutta yhdessä punaisen ja sinisen kanssa luo pohjan valkoiselle valolle.
Napsauta tästä lukeaksesi lisää valon väreistä ja sen yhteydestä kasveihin ja meihin.

Tämä tuote on lopetettu

Tälle tuotteelle on 1 arvostelua
5 / 5
Saila
Lamppu on toiminut moiteettomasti jo kohta vuoden, siinä missä kaupasta ostetut led-valot eivät ole kestäneet usein kovinkaan pitkään. Kasvilleni tuleva valo tuntuu olevan sopiva koska se viihtyy selvästi paremmin kuin tavallisella valkoisella lampulla. Erittäin hienoa vielä pieni kanta, ainoa heikkous on ettei näitä saa lähikaupasta.

kaksipakkaista, E14 5w, 20% alennusta
48 EUR

neljä pakkausta, E14 5w, 30% alennus
79 EUR

Punainen, Vihreä, Sininen
3, 1, 1 W
Käyttöaika
50 000 tuntia
Luksi, 1m
2300 Lux
Kulma
45°
Kanta
E14
Mitat
49mm, 77mm
Paino
0.8 kg
Takuu
2 vuotta
Käyttökustannus
0.41 kk, 15 Wh, 18 h/vrk
Merkinnät
CE, RoHS