Kohdevalaisin kasvivalaistukseen

Kasvivalaisin, E27 LED kohdevalaisin 12 w

Äänetön, isompi kohdevalaisin kasvien valaistukseen. Myös tämä kasvivalaisin sisältää tukevan alumiinisen jäähdytyslevyn, joka jäähdyttää tehokkaasti diodit surisevan ja häiritsevän tuulettimen sijaan. Kasvivalaisin sopii erinomaisesti sisätiloihin valaisemaan keittiössä kasvatettavaa pientä yrttiviljelmää tai lisävalaisimeksi suuremmille sisäkasveillesi, joiden haluat kasvavan myös vuoden pimeinä päivinä. Sen alhaisen virrankulutuksen ansiosta voit huoleti unohtaa sen olevan toiminnassa ja vain nauttia kasveistasi ympäri vuoden.

Kasvivalaisin optimoidulla valolla

saa kasvisi mitä ne tarvitsevat, samalla kun punaisen, sinisen ja vihreän valon yhdistelmän avulla erotat kaikki kasviesi värit ongelmitta. Joka aikaisemmin on käyttänyt tavallista LED kasvilamppua tietää kuinka työläs valo voi olla katsella, sillä tavalliset LED kasvilamput käyttävät punaisen ja sinisen valon erilaisia mittasuhteita, joiden tuloksena on väriyhdistelmä, joka muistuttaa kirsikanpunaista. Koska myöskään vihreä valo ei ole mukana, ei näkyvä spektrikään heijastu ja monet värit häviävät kasveista. Tämä tekee tavallisista LED kasvivalaisimista ei vain työläitä katsoa, vaan myös vaikeita työskennellä jos käytät niitä kasvatuksessa, sillä tällaisessa valaistuksessa on vaikea erottaa yksityiskohtia, silloin kun kasvien värejä käytetään kasvien terveyden ja kehityksen määrittelyyn. Jos haluat lukea lisää valaistusväreistä ja katsoa esittelyt, napsauta osiota” Värintoisto” valikosta ”Kasvivalaistus Info”.

Kasvivalaisin vihreäll valolla

vaikuttaa myös kasveihin, vaikka se ei juuri vaikuta klorofylliin. Lue lisää siitä, miten vihreä valo vaikuttaa, osiosta ”Kasvivalaistus info”, josta myös löytyy esimerkkitestejä meidän lamppujemme sekä tavallisten LED kasvilamppujen välillä.

Kasvilamppu riittää noin ½ neliömetrin pinta-alalle.

Punainen, Vihreä, Sininen
6, 3, 3 Watt
Käyttöaika
50 000 tuntia
Luksi, 1m
3600 Lux
Kulma
45°
Kanta
E27
Mitat
120mm, 126mm
Paino
0.4 kg
Takuu
2 vuotta
Käyttökustannus
0.97 kk, 15 Wh, 18 h/vrk
Merkinnät
CE, RoHS