Kasvivalaisin, E27 LED kohdevalaisin 12 w

Kohdevalaisin kasvivalaistukseen
Äänetön, isompi kohdevalaisin kasvien valaistukseen. Myös tämä kasvivalaisin sisältää tukevan alumiinisen jäähdytyslevyn, joka jäähdyttää tehokkaasti diodit surisevan ja häiritsevän tuulettimen sijaan. Kasvivalaisin sopii erinomaisesti sisätiloihin valaisemaan keittiössä kasvatettavaa pientä yrttiviljelmää tai lisävalaisimeksi suuremmille sisäkasveillesi, joiden haluat kasvavan myös vuoden pimeinä päivinä. Sen alhaisen virrankulutuksen ansiosta voit huoleti unohtaa sen olevan toiminnassa ja vain nauttia kasveistasi ympäri vuoden.

Kasvivalaisin optimoidulla valolla

saa kasvisi mitä ne tarvitsevat, samalla kun punaisen, sinisen ja vihreän valon yhdistelmän avulla erotat kaikki kasviesi värit ongelmitta. Joka aikaisemmin on käyttänyt tavallista LED kasvilamppua tietää kuinka työläs valo voi olla katsella, sillä tavalliset LED kasvilamput käyttävät punaisen ja sinisen valon erilaisia mittasuhteita, joiden tuloksena on väriyhdistelmä, joka muistuttaa kirsikanpunaista. Koska myöskään vihreä valo ei ole mukana, ei näkyvä spektrikään heijastu ja monet värit häviävät kasveista. Tämä tekee tavallisista LED kasvivalaisimista ei vain työläitä katsoa, vaan myös vaikeita työskennellä jos käytät niitä kasvatuksessa, sillä tällaisessa valaistuksessa on vaikea erottaa yksityiskohtia, silloin kun kasvien värejä käytetään kasvien terveyden ja kehityksen määrittelyyn. Jos haluat lukea lisää valaistusväreistä ja katsoa esittelyt, napsauta osiota” Värintoisto” valikosta ”Kasvivalaistus Info”.

Kasvivalaisin vihreäll valolla

vaikuttaa myös kasveihin, vaikka se ei juuri vaikuta klorofylliin. Lue lisää siitä, miten vihreä valo vaikuttaa, osiosta ”Kasvivalaistus info”, josta myös löytyy esimerkkitestejä meidän lamppujemme sekä tavallisten LED kasvilamppujen välillä.

Kasvilamppu riittää noin ½ neliömetrin pinta-alalle.Tälle tuotteelle on 0 arvostelua

Hinta 69 Eur

48 Eur 30% off juuri nyt

Punainen, Vihreä, Sininen
6, 3, 3 Watt
Käyttöaika
50 000 tuntia
Luksi, 1m
3600 Lux
Kulma
45°
Kanta
E27
Mitat
120mm, 126mm
Paino
0.4 kg
Takuu
2 vuotta
Käyttökustannus
0.97 kk (Aseta energiankulutus)
 
15 Wh, 18 h/vrk
Merkinnät
CE, RoHS
Ostoskorisi
Cart on tyhjä

Kasvivalaisin

E27 9W
E27 7W
E14 5W
GU10, MR16 5W
T8 10-24W
Kisko 18-36W
Kisko 48-72W
E40 40W
E40 60W
Valonheitin 30W
Valonheitin 60W

Kasvien valaistusopas

Kasvivalaisin Info
Värintoisto
Viljely 4w vs 10w
Viljely 60w vs 90w UFO

Yhteydenotto

Payson