Kasvilamppu 7W

Kasvilamppu, E27 LED kohdevalaisin 7 W

Pieni ja äänetön kohdevalaisin kasveille.
Sen sijaan, että käyttäisimme kovaäänisiä ja häiritseviä tuulettimia kasvilampun jäähdyttämiseen, kuten muut valmistajat, käytämme tukevaa alumiinikoteloa, joka tehokkaasti ohjaa diodien aiheuttaman lämmön pois. Tämä kasvilamppu on täydellinen huolehtimaan kasveista sisätiloissa ympäri vuoden. Se riittää kahdelle pienemmälle kasville, kuten esimerkiksi valaisemaan ikkunalaudan kasveja.

Kasvilamppu optimoidulla valolla

kasveille, sekä miellyttäväksi silmille. Punaisen, sinisen ja vihreän värin yhdistelmän vuoksi korostuvat kaikki kasvin värit erona muihin LED kasvilamppuihin, joissa aallonpituuksien suhteet luovat epämiellyttävän valon, joka tekee myös kasvattajalle värien määrittelyn vaikeaksi. Tämä on tietysti tärkeää sinulle, joka haluat lisävalaistusta kukillesi, mutta myös niille, jotka haluavat viljellä ja tietää kuinka pitkälle kasvi on kehityksessään edistynyt. Voit lukea lisää aiheesta ja nähdä väriesittelyjä osiossa ”Värintoisto”.

Kasvatatko kukkia vai vihanneksia

lue myös kuinka vihreä valo vaikuttaa kasveihin. Löydät lisätietoja samalta sivulta kuin värivertailut. Löydät myös tuloksia, sekä dokumentoitua aineistoa viljelytesteistä Gemman kasvilamppujen ja tavallisen LED kasvivalaisimen välillä.


E27, 7 Watt spotlight
39 EUR

Punainen, Vihreä, Sininen
3, 2, 2 Watt
Käyttöaika
50 000 tuntia
Luksi, 1m
3200 Lux
Kulma
45°
Kanta
E27
Mitat
95mm, 100mm
Paino
0.2 kg
Takuu
2 vuotta
Käyttökustannus
0.57 kk, 15 Wh, 18 h/vrk
Merkinnät
CE, RoHS