Kasvivalaisin, E40 LED 40 w

E40 Kasvivalaisin
Jos kasvatat HPS kasvivalaisimella voit helposti siirtyä LEDiin ilman suurempia muutoksia. Aivan kuten muut kasvilamppumme on myös 40w E40 ilman tuuletinta sekä varustettu suurella alumiini-jäähdytyssiilillä, joka tehokkaasti ohjaa lämmön pois. Koska viljelylampussa on kohdistettu valo ei heijastinta tarvita, mutta voit käyttää sitä myös heijastimen kanssa, jos haluat säilyttää HPS laitteesi sellaisena kuin se on.

HUOM: Liitäntälaite, joka tavallisesti löytyy E40 kasvilampusta, täytyy poistaa ennen kuin Gemman LED kasvilamppu asennetaan heijastimeen/valaisimeen. Jos liitäntälaitetta ei poisteta, lakkaavat LED lamppujen diodit toimimasta. Kasvilampussa on oma ajopiiri.

Riittää 1 neliömetrin alueelle.


Hyvä valaistus oikeilla kasvivalaisimilla

koska olemme turvanneet ainoastaan niiden värien aallonpituudet, joissa kasvit tuottavat eniten pigmenttiä. Ja koska olemme valinneet tuottoisimmat valon aallonpituudet kasvivalaisimiimme voimme hyödyntää värejä tasaisesti. Muut valaisimien valmistajat käyttävät yleensä suuren osuuden punaisia diodeja korvatakseen virheelliset aallonpituudet, mikä puolestaan antaa epämiellyttävän valon, joka ei myöskään heijasta kaikkia kasvien värejä.

Koska meillä on myös vihreä valo mukana, luomme perustan valkoiselle valolle. Näin tulevat kaikki kasvien värit näkyviin. On tietenkin mukavaa nähdä kaikki värit, jos kasvattaa kukkia, mutta ehkä tärkeintä on pystyä määrittämään värit kun viljellään nautintoaineita. Nähdäksesi vertailutestit Gemman kasvivalaisimien ja tavallisen LED kasvivalaisimen välillä napsauta valikosta osiota ”Kasvivalaistus Info”. Sieltä löydät myös värien välisiä vertailuja päivänvalossa, meidän valaisimemme ja tavallisen LED kasvivalaisimen väliltä.

Vihreästä valosta

ja sen vaikutuksesta kasveihin voit myös lukea lisää osiosta Info. Vihreä valo on erityisen tärkeää, kun kasvatat kukkia tai kasveja kulutukseen.Tälle tuotteelle on 0 arvostelua


Punainen, Vihreä, Sininen
14, 13, 13 W
Käyttöaika
50 000 tuntia
Kanta
E40
Mitat
90 mm, 275 mm
Paino
1.5 kg
Takuu
2 vuotta
Käyttökustannus
3.24 kk (Aseta energiankulutus)
 
15 Wh, 18 h/vrk
Merkinnät
CE, RoHS
Ostoskorisi
Cart on tyhjä

Kasvivalaisin
E27 12W
E27 9W
E27 7W
E14 5W
GU10, MR16 5W
T8 10-24W
Kisko 18-36W
Kisko 48-72W

E40 60W
Valonheitin 30W
Valonheitin 60W

Kasvien valaistusopas

Kasvivalaisin Info
Värintoisto
Viljely 4w vs 10w
Viljely 60w vs 90w UFO

Yhteydenotto

Payson