‚ėį
Kasvivalaisin GU10 MR16 5 W

5w Gu10, MR16 LED Kohdevalaisin kasveille

Pienemmät kohdevalaisimet sinulle, joka tarvitset valoa GU10 tai MR16 pidikkeeseen.
Nämä kasvilamput ovat erityisesti suunniteltu valaisinkiskoon tai kattolamppuun sisätiloissa, jotta voit pistevalaista kasveja seinän vierellä tai ympäri huonetta. Lamppuja löytyy sekä 12v järjestelmään ja 230v riippuen siitä minkä tyyppinen valaisinkisko tai kattolamppu sinulla on. Toisin kuin muissa meidän lampuissa, näissä lampuissa valon kulma on kapeampi, jotta ne voidaan asettaa korkealle ja siksi niitä ei suositella käytettäväksi matalalla, alle 2 metrin korkeudella.
Huom! 12v MR16 ja GU10 kasvivalaisimien käyttö edellyttää, että sinun valaistusjärjestelmäsi on tarkoitettu LED lamppujen käyttöön. Jos liitäntälaitteesi on suunniteltu halogeenille ja asennat LED lamput, on suuri todennäköisyys, että diodit altistetaan liian korkealle jännitteelle, kuin mille ne on suunniteltu ja rikkoutuvat. Takuu ei kata 12v LED kasvivalaisimen asentamista halogeeni-järjestelmälle.

Kodikas valaistus, joka on erinomainen kukille

Koska kasvilamppu koostuu 5 diodista, jotka kaikki ovat 1w, ei valojen määrä jakaannu tasaisesti kolmen eri värin kanssa, siksipä olemme valinneet 3 punaista, 1 sinisen ja 1 vihreän, mikä antaa enemmän tehoa kukille samalla kun se tarjoaa lämpimämmän valaistuksen kuin markkinoiden muut kasvilamput.

Vihreä valo

Toisin kuin tavallinen LED kasvivalaisin käyttää Gemma vihreitä aallonpituuksia. Niitä tarvitaan useasta syystä. Lähinnä siksi, koska värit korostuvat niinkuin niiden pitäisi, sillä vihreä, sininen ja punainen ovat perusta valkoiselle, toisin sanoen täydellinen värien heijastus. Mutta myös siksi, että se auttaa kasveja kehittämään antosyaaneja, pigmenttiä, joka muodostaa kasvien väriainetta, ja se on tietenkin tärkeää, jos halutaan hienoja kukkia.

Tämä tuote on lopetettu

Tälle tuotteelle on 1 arvostelua
5 / 5
Mika
Uskomatonta mutta totta, toimii loistavasti! Testasin tätä eteisen katon valokiskossa - ko paikassa ei ole luonnonvaloa ollenkaan. Asetin jukkapalmun ledin alle ja tadaa - edelleen hengissä ja kasvaa jopa! :) Erityisesti pidän ledin kapeasta valokeilasta, minkä avulla saa korostettuna vaikkapa jotakin kasvin kukintoa hienosti.
‚ĮÜ

kaksipakkaista, GU10 5w, 20% alennusta
48 EUR

neljä pakkausta, GU10 5w, 30% alennus
79 EUR

Punainen, Vihreä, Sininen
3, 1, 1 W
Käyttöaika
50 000 tuntia
Luksi, 1m
230 Lux
Kulma
45¬į
Kanta
GU10, MR16
Mitat
49mm, 64mm.
Paino
0.8 kg
Käyttökustannus
0.41 kk, 15 Wh, 18 h/vrk
Merkinnät
CE, RoHS