Kasvivalaisin, loisteputki LED alkaen 10 - 24 w

Loisteputki LED Kasvivalaisin
Jos käytät t8 loisteputkea kasvilamppuna siementen kylvössä tai kasvatuksessa, ja haluat jatkaa kasvattamista samoilla lampuilla, voit helposti siirtyä LED loisteputkiin. Nämä t8 loisteputket asetetaan tavallisiin loisteputkien pidikkeisiin, joissa on vakiopituudet 60, 90, 120 ja 150 cm. Älä muuta asennusta, hanki vain uusi kasvivalo.

Loisteputki kasvivalaisin parhaalla valolla

onnistuu meidän optimoiduilla kasvilampuilla. Erona muihin LED kasvilamppuihin olemme valinneet ne aallonpituudet, jotka vaikuttavat kasvin eri pigmentteihin eniten. Muut valmistajat käyttävät tavallisesti erittäin suuren osuuden punaisia aallonpituuksia kuin me, mutta tämä vain korvatakseen virheellisen spektrin. Tämä johtaa siihen, että valosta tulee vääränlainen kasveille, sekä epämiellyttävä katsella.
Meidän kasvivalaisimellamme saat sekä sinisen, punaisen ja vihreän valon tasaisesti jakautuneina. Se edistää kasvin kaikkia pigmenttejä, jonka me todistamme osiossa ”Kasvivalaistus info”, mutta koska yhdistelmä on myös perusta valkoiselle valolle, tulee värien erottamisesta helppoa ja miellyttävää katsella.

Kasvivalaistus vihreällä valolla

edistää Antosyaanin tuotantoa, joka on kasvien maku ja väriaine. Myös tämä on kuvailtu ja selviää jatkaessasi eteenpäin osioon Kasvivalaistus info, jonka löydät valikosta.
Jos viljelet jotain, jota aiot käyttää, on vihreästä valosta suuri etu, sillä Antosyaani on monella tavoin yhdistetty terveyteemme.

5 / 5

Tälle tuotteelle on 1 arvostelua


Ostoskorisi
Cart on tyhjä

Kasvivalaisin
E27 12W
E27 9W
E27 7W
E14 5W
GU10, MR16 5W

Kisko 18-36W
Kisko 48-72W
E40 40W
E40 60W
Valonheitin 30W
Valonheitin 60W

Kasvien valaistusopas

Kasvivalaisin Info
Värintoisto
Viljely 4w vs 10w
Viljely 60w vs 90w UFO

Yhteydenotto

Payson