LED kiskolla kasvivalaisin

LED viljelylamppu ja kasvivalaisin kiskolla

Loisteputki on viljelylamppuna erinomainen vaihtoehto, mutta myös mainio ratkaisu sinulle, joka haluat hoitaa kukkiasi, puitasi ja muita kodin kasveja. Se on myös hyvä kasvilamppu sinne, missä valoa ei ole riittävästi. Lamppu asennetaan helposti mukana tulevalla kannattimella esimerkiksi hyllyyn, suoraan seinälle tai kattoon. Kasvivalaisinta on saatavilla kahta pituutta, jotta se parhaiten mukautuisi tarpeisiisi; pienemmällä kiskolla 50 cm (18 w) ja pidemmällä kiskolla 100 cm (36 w). Asennuksen jälkeen viljelylamppua voidaan kääntää 180 astetta, jotta valoa voitaisiin säätää. Esimerkiksi kasvin kasvaessa pitkin seinää voidaan lamppu kiinnittää suoraan seinään ja kääntää alas antamaan kasveille valoa, jota ne tarvitsevat ympäri vuoden.

Toisin kuin muiden valmistajien LED kasvivalaisimet, joissa usein on käytössä surisevia ja äänekkäitä tuulettimia, on meidän kiskoillamme kuten muillakin Gemman kasvatuslampuilla, vahvat alumiinikotelot tarjoamaan tehokkaan ja äänettömän jäähdytyksen, jotta voit huoletta käyttää kasvivalaisimiasi sisätiloissa ilman, että ne häiritsevät.
Kasvivalaisin toimitetaan 1.5 m johdolla ja pistokkeella, sekä kannattimilla vakaaseen kiinnitykseen.

Kasvivalaisin sisätiloissa tai viljelylamppu kasvihuoneessa

Kasvivalaisin on IP65 luokitettu, mikä tarkoittaa, että se on hyväksytty ulkokäyttöön ja siksi voidaan asentaa yhtä hyvin puutarhaan kuin kasvihuoneeseen pidentämään vuotta ja antamaan suurempi sato, samoin kuin tämä viljelylamppu voidaan asentaa kasvivalaisimeksi sisätiloihin kylmän tullessa ja kasvien tarvitessa suojaa talven yli.

Optimoidut värit LED kasvilampuilla

Jos valitset Gemman LED kasvilampun, saat oikean kasvivalon kasveillesi. LED:in kanssa kasvisi tulee voimaan parhaiten alhaisimmalla mahdollisella energiankulutuksella. Kaikissa meidän kasvilampuissa on myös optimoidut aallonpituudet kasvien eri pigmenteille.

Paitsi sinistä ja punaista valoa, joita vaaditaan klorofyllin tuottamiseen, on lampuissamme myös vihreä valo kahdesta syystä. Vihreä valo edistää erityisesti maku- ja väriaineiden tuotantoa, mutta on myös yhdessä sinisen ja punaisen valon kanssa perusta valkoiselle valolle. Toisin sanoen vihreä valo kasvivalaisimessa on suuri etu viljelyssä, koska silloin toisin kuin joku muu LED kasvivalaisin, ne pystyvät määrittämään kaikki kasveissa olevat värit. Tavallisesti LED kasvivalaisimet käyttävät 8:1 suhdetta punaisen ja sinisen välillä, mikä antaa erittäin työlään valon katsella. Lisätietoja Gemman vihreästä valosta ja värintoistosta verrattuna muihin LED valaisimiin, ole hyvä ja napsauta valikosta osiota ”Kasvivalaistus info”.

Tämä tuote on lopetettu


Punainen, Vihreä, Sininen
9, 5, 4 Watt / 18, 10, 8 Watt
Käyttöaika
50 000 tuntia
Kulma
45 °
Kanta
-
Mitat
Kisko 36 Watt: 1000mm, 65mm, 75mm
Kisko 18 Watt: 500mm, 65mm, 75mm
Paino
1.5 kg
Takuu
2 vuotta
Aseta energiankulutus
2.92 Wh, 15 Wh, 18 kk
 
1.46 Wh, 15 Wh, 18 kk
Merkinnät
CE, RoHS, IP65