LED viljelylamppu ja kasvivalaisin kiskolla

LED kiskolla kasvivalaisin
Loisteputki on viljelylamppuna erinomainen vaihtoehto, mutta myös mainio ratkaisu sinulle, joka haluat hoitaa kukkiasi, puitasi ja muita kodin kasveja. Se on myös hyvä kasvilamppu sinne, missä valoa ei ole riittävästi. Lamppu asennetaan helposti mukana tulevalla kannattimella esimerkiksi hyllyyn, suoraan seinälle tai kattoon. Kasvivalaisinta on saatavilla kahta pituutta, jotta se parhaiten mukautuisi tarpeisiisi; pienemmällä kiskolla 50 cm (18 w) ja pidemmällä kiskolla 100 cm (36 w). Asennuksen jälkeen viljelylamppua voidaan kääntää 180 astetta, jotta valoa voitaisiin säätää. Esimerkiksi kasvin kasvaessa pitkin seinää voidaan lamppu kiinnittää suoraan seinään ja kääntää alas antamaan kasveille valoa, jota ne tarvitsevat ympäri vuoden.

Toisin kuin muiden valmistajien LED kasvivalaisimet, joissa usein on käytössä surisevia ja äänekkäitä tuulettimia, on meidän kiskoillamme kuten muillakin Gemman kasvatuslampuilla, vahvat alumiinikotelot tarjoamaan tehokkaan ja äänettömän jäähdytyksen, jotta voit huoletta käyttää kasvivalaisimiasi sisätiloissa ilman, että ne häiritsevät.
Kasvivalaisin toimitetaan 1.5 m johdolla ja pistokkeella, sekä kannattimilla vakaaseen kiinnitykseen.


Kasvivalaisin sisätiloissa tai viljelylamppu kasvihuoneessa

Kasvivalaisin on IP65 luokitettu, mikä tarkoittaa, että se on hyväksytty ulkokäyttöön ja siksi voidaan asentaa yhtä hyvin puutarhaan kuin kasvihuoneeseen pidentämään vuotta ja antamaan suurempi sato, samoin kuin tämä viljelylamppu voidaan asentaa kasvivalaisimeksi sisätiloihin kylmän tullessa ja kasvien tarvitessa suojaa talven yli.

Optimoidut värit LED kasvilampuilla

Jos valitset Gemman LED kasvilampun, saat oikean kasvivalon kasveillesi. LED:in kanssa kasvisi tulee voimaan parhaiten alhaisimmalla mahdollisella energiankulutuksella. Kaikissa meidän kasvilampuissa on myös optimoidut aallonpituudet kasvien eri pigmenteille.

Paitsi sinistä ja punaista valoa, joita vaaditaan klorofyllin tuottamiseen, on lampuissamme myös vihreä valo kahdesta syystä. Vihreä valo edistää erityisesti maku- ja väriaineiden tuotantoa, mutta on myös yhdessä sinisen ja punaisen valon kanssa perusta valkoiselle valolle. Toisin sanoen vihreä valo kasvivalaisimessa on suuri etu viljelyssä, koska silloin toisin kuin joku muu LED kasvivalaisin, ne pystyvät määrittämään kaikki kasveissa olevat värit. Tavallisesti LED kasvivalaisimet käyttävät 8:1 suhdetta punaisen ja sinisen välillä, mikä antaa erittäin työlään valon katsella. Lisätietoja Gemman vihreästä valosta ja värintoistosta verrattuna muihin LED valaisimiin, ole hyvä ja napsauta valikosta osiota ”Kasvivalaistus info”.
Tälle tuotteelle on 0 arvostelua


Punainen, Vihreä, Sininen
9, 5, 4 Watt / 18, 10, 8 Watt
Käyttöaika
50 000 tuntia
Kulma

 Kisko 36 Watt45°
 Kisko 18 Watt45°
Kanta
-
Mitat

 Kisko 36 Watt1000mm, 65mm, 75mm
 Kisko 18 Watt500mm, 65mm, 75mm
Paino
3.5, 1.5 kg
Takuu
2 vuotta
Käyttökustannus
15 Wh, 18 kk (Aseta energiankulutus)
 Kisko 18 Watt
2.92 h/vrk
 Kisko 36 Watt
1.46 h/vrk
Merkinnät
CE, RoHS, IP65
Ostoskorisi
Cart on tyhjä

Kasvivalaisin
E27 12W
E27 9W
E27 7W
E14 5W
GU10, MR16 5W
T8 10-24W

Kisko 48-72W
E40 40W
E40 60W
Valonheitin 30W
Valonheitin 60W

Kasvien valaistusopas

Kasvivalaisin Info
Värintoisto
Viljely 4w vs 10w
Viljely 60w vs 90w UFO

Yhteydenotto

Payson