LED kasvilamppu kiskolla

Tehokas kasvilamppu kiskolla

Kasvilamppu kiskolla on samaa mallia kuin meidän 18 watin (60 cm) ja 36 watin (100 cm) kasvilamput, mutta tehokkaampi.

Näitä kiskoja löytyy kahta muunnelmaa, 48 wattia (60 cm) ja 72 wattia (100 cm), jotka tarjoavat tehokkaampaa valaistusta sinulle, joka kasvatat valoa vaativia kasveja.

Kasvivalo sopii erinomaisesti asennettavaksi suoraan kattoon kohdevalaisemaan kasveja tietyllä alueella ilman, että se tuntuu ikävältä silmissä, josta voidaan kiittää erinomaista valaistuskulmaa. Koska kiskon kannattimia voidaan kääntää 180 astetta, voidaan kisko asentaa suoraan seinään kohdistamaan valo suoraan alaspäin, esimerkiksi seiniä pitkin kulkeville kasveille.

Kasvivalaisin toimitetaan 1.5 m johdolla ja pistokkeella, sekä kannattimilla, jotka tarjoavat vakaan asennuksen.

Äänetön kasvilamppu

Monet muut valmistajat käyttävät yleensä halvempaa vaihtoehtoa ja asentavat yhden tai useamman tuulettimen. Mielestämme tuulettimet aiheuttavat epämukavuutta, joka ei kuulu kotiin tai työympäristöön, jossa halutaan rauhaa ja hiljaisuutta.

Yksi Gemma LED:in tärkeimmistä vaatimuksista luodessamme uusia kasvilamppuja on se, että ne selviävät täysin ilman koneellista jäähdytystä. Kaikissa meidän kasvilampuissamme on kovaäänisten tuulettimien sijaan tukevat metallikotelot, jotka johdattavat tehokkaasti pois lämpöä kasvilampuista.

Optimoidut aallonpituudet Gemma LEDin kasvilampuissa

Toisin kuin muut valmistajat me käytämme aallonpituuksia, jotka ovat täysin optimoituja kasvien eri pigmenteille. Gemma LEDin kasvivalaisimella saat valoa, joka on sekä hyvä kasveille, mutta jonka läheisyydessä on myös miellyttävä oleskella.

Punainen, Vihreä, Sininen
25, 13, 10 Watt / 36, 20, 16 Watt
Käyttöaika
50 000 tuntia
Kulma
45 °
Kanta
-
Mitat
Kisko 48 Watt: 600mm, 75mm, 98mm
Kisko 72 Watt: 1000mm, 75mm, 98mm
Paino
6 Kg
Takuu
2 vuotta
aseta energiankulutus
5.83 Wh, 15 Wh, 18 kk
 
3.89 Wh, 15 Wh, 18 kk
Merkinnät
CE, RoHS, IP65